A fürdő és wellness részleg, ahol minden megtalálható, ami a luxus környezethez és a pihenéshez szükséges.
MEDENCÉK

200m2es kültéri medencénk pezsgőfürdővel és egy exkluzív pool barral van felszerelve. Télen-nyáron fűtött beltéri medencénk szintén pezsgőfürdővel és kényelmes ülőhelyekkel várja vendégeinket. A wellness térben 2db 140cm-es átmérőjű smart TV-t helyeztünk el Youtube csatlakozással, hogy fürdőzés közben is élvezhesse a televiziózás nyújtotta kikapcsolódást. Ezáltal egyetlen sport eseményről sem fog lemaradni, hanem azt teljes luxus környezetben élvezheti, akár pezsgőfürdőzés közben.

 
 POOL-BÁR

A medence partján Pool Bar üzemel frissítő italokkal így varázsolva még kellemesebbé az itt tartózkodást. A Pool Bar, mint a neve is mutatja, a medencében található, ezáltal lehetővé válik a vendégek számára,hogy a strandolás megszakítása nélkül, a medencében is élvezhessék ital különlegességeinket,ezáltal is növelve a komfortérzetet. Bármilyen italt kaphatunk a bárban a koktéloktól, a friss csapolt sörön, a jegeskávén és az üditőkön át a forró kávéig.Finn szauna

A finn szauna használata lazít, meghűléses betegségek kezelésére kiváló, és nem utolsósorban hatékonyan alkalmazhatjuk allergiás problémák kezelésére, ekcémás bőr állapotának javítására és visszatérő gyulladásos panaszoknál is nagyon hatékony segítség lehet a szauna rendszeres használata. A magas hőfoknak köszönhetően a szauna izzaszt, tehát elősegíti a méreganyagok természetes úton történő távozását, emellett oldja a stresszt.Infra szauna
 

Az infraszaunában az infra-vörös (IV) sugarak által közvetített hő 80 százaléka közvetlenül a testben koncentrálódik, míg a hagyományos rendszerű szaunában ez mindössze 20 százalék. A szauna kabinban tapasztalható 35-55 C°-os hőmérséklet kevésbé terhelő a szívnek, a belélegzett levegő nem éget, és mivel mélyen behatol a bőr hámrétege alá, így akár 300 százalékkal is hatékonyabb lehet, mint a hagyományos szaunákban.Dézsazuhany
 

Szaunázás után lehűtjük magunkat, de hogy is csináljuk ezt? Lehet, hogy egyszerűen kijövünk és leülünk, esetleg beállunk a hideg tus alá. Választhatjuk a dézsazuhanyt is! Ez a csomómentes keményfából készült 30 literes dézsa 2.5 méteres magasságban, a falon kapott helyet és után tölti magát hideg vízzel. A ránk zúduló hideg víznek súlya, és hőmérséklete sokkoló hatású, nehezen leírható élmény. Ha elég bátor próbálja ki. :)

 

 

 

 

 

 

 


 


 

GŐZFÜRDŐ
 

A gőzkabin a török fürdők hangulatát és levegőjét idézi, segítve a stressz oldását, az izomlazítást, a regenerálódást és a szervek ideális vérellátását. A gőzkabin az egészségünkre gyakorolt jótékony hatásainak köszönhetően enyhíti a légzőszervi betegségek tüneteit, bársonyossá és hidratálttá teszi bőrünket és fokozottan serkenti a méregtelenítést egyaránt.


 

SÓKAMRA
 

A sókamra 70-80%-os páratartalmú helyiség, amiben telített sóoldat párolog. A sókamrában a párolgó sótartalom kétféle hatást fejt ki. Egyrészt puhítja a bőrt, másrészt belélegzés útján gyulladáscsökkentő hatása is közismert. Rendszeres használatával tisztítja a tüdőt és a hörgőket, de látványosabb javulás az asztmás és az allergiában szenvedő betegeknél is megfigyelhető. Mindezek mellett a légúti betegségekben szenvedőknél fejti ki jótékony hatását. Mivel a városi szennyeződés, a porral járó munkavégzés, az aktív és passzív dohányzás mind-mind károsítja egészségünket, ezért nemcsak akkor lehet szükségünk sókúrára, amikor már betegek vagyunk, hanem a megelőző kúrákkal is sokat tehetünk egészségünkért!

 

SZOLÁRIUM
 

A szolárium kímélőbb hatással van a bőrre mint a természetes napfény, mivel az ultraibolya B sugarak arra a szintre vannak csökkentve, amely minimálisan szükséges a biológiai hatások elérésére, az ultraibolya A sugarak pedig arra a szintre, amely minimálisan szükséges a napbarnított szín eléréséhez. A szolárium a természetes napfényhez hasonló jól kiegyensúlyozott spektrummal rendelkezik és ezért biztosítja a napsugárzás minden lehetséges kedvező hatását az emberi test számára.